ICON előadás a BCOOL konferencián – Fókuszban a wellbeing

A BCOOL magazin szervezésében 2021. szeptember 28-án került megrendezésre a wellbeing és iroda- foglalkoztatás- szervezet fejlesztési konferencia a budapesti Danubius Hotel Héliában.

Az ICON Real Estate Management képviseletében Kákosy Zsolt MBA MRICS-Senior Director, Head of Property Management, ”Wellbeing az üzemeltetők szemszögéből” témában adott elő és neves résztvevőkkel kerekasztal beszélgetésben vett részt az eseményen.  

Az előadás keretében beszélt az ICON dinamikusan növekvő és már jelentős méreteket elért portfoliójáról, az ICON, mint üzemeltető által a wellbeing témájában tett kemény és puha intézkedésekről, a várható trendekről és hogy hogyan változtathatja meg a wellbeing irányzat az irodai életet, illetve a szervezetek kultúráját, informális struktúráit.

A rendezvény fő célja az volt, hogy átfogó képet nyújtson az egyre erősödő fenntarthatósági szempontok és a Covid utáni változó munkaerő-piaci trendek együttes hatásairól, bel- és külföldi példákkal mutassa be a wellbeing vagyis a vállalati Jól(L)lét fogalmát, és ezzel is erősítse a szervezetek hatékonyságát, a belső elköteleződést és a minőségi foglalkoztatás megvalósítását.

Megosztás