Pénzügy

Tevékenységünk lehetővé teszi a Megbízó folyamatainak megfelelő működését, biztosítja a vállalat céljainak megvalósítását. Összehangoljuk a célok eléréséhez szükséges különböző munkaterületeket a megbízó belső rutinjával, a vállalat üzleti irányításával, és a működéshez elengedhetetlen adatok, dokumentumok szolgáltatásával.

Amit nyújtunk

Tapasztalat, szakértelem

Munkatársaink széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek bevásárlóközpontok, irodaházak és ipari ingatlanok üzemeltetése terén.

Megbízhatóság

Stabil tulajdonosi hátterünk és jelentős megbízási állományunk és kollégáink szakértelme biztosítja a stabil, kiegyensúlyozott és folyamatos szolgáltatást Megbízóink részére.

Hatékonyság

Pénzügyi szolgáltatásaink igénybevételével felkészült, megbízható munkatársainkra bízza a munkát. Szakembereink hatékony, minőségi munkája ügyfélelégedettséget eredményez, így Ön az alaptevékenységre tud fókuszálni.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők