Rólunk

Az Icon Real Estate Management Kft. magyar tulajdonosi hátérrel alakult azzal a céllal, hogy prémium irodaházak és bevásárlóközpontok teljeskörű ingatlankezelését végezze megbízói részére, amivel hozzájárulhat az ingatlanok értékének emeléséhez is.

2021. január 1-gyel felvásároltuk a CD Hungary Zrt. külső üzemeltetési üzletágát, így az ICON teljeskörű integrált (facility és property management) szolgáltatás nyújtására is képessé vált.

Szakértői csapatunk több, mint 30 kiváló műszaki szakemberrel bővült, akik tapasztalatát és hozzáértését használva jelenleg 487 000+ négyzetmétert kezelünk. Célunk a magas minőségű ingatlankezelői szolgáltatás nyújtása a Magyarországon jelen lévő befektetők számára, mivel jól tudjuk, hogy minden ügyfél személyre szabott együttműködést igényel.

Megközelítésünk

Minőség és megbízhatóság

Működésünket a szakértelem és az elhivatottság jellemzi, hiszünk az eredményeinkben és a minőségi integrált szolgáltatás fontosságában. Megbízható szakértői csapatunk biztosítja a folyamatosan magasszintű és rugalmas ügyfélkiszolgálást.

Integrált szolgáltatási rendszer

Tapasztalt szakembereink teljes csapatával biztosítjuk a ránk bízott ingatlanok üzemeltetését. Property és facility management, retail és pénzügyi szolgáltatások terén többéves és széleskörű gyakorlattal rendelkező csapatunk nyújt minőségi integrált szolgáltatást ügyfeleink számára.

Személyre szabott együttműködés

Célunk olyan minőségi és személyre szabott szolgáltatás nyújtása, mely során a megbízásnak és a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően optimalizáljuk az ingatlan működését és mindig szem előtt tartjuk az ügyféligényeket és célokat.

Szakértőink számokban

Szakértőink száma

60+

Munkatársaink tapasztalati évének száma

715+

Szakterületeink száma

211

Miért jó velünk dolgozni?

Mindig az ügyfél célja
és igénye az első

Szakértői csapat
több évtizedes tapasztalattal

Ingatlanérték növelése
minőségi szolgáltatással

Teljeskörű ingatlankezelés
szakszerűen

Iroda, logisztika, ipari,
retail tapasztalat

Folyamatosan növekvő
portfólió az alapítás óta

Írjon nekünk!

* kötelező mezők