Retail

A kiskereskedelmi létesítmények sikeres üzemeltetésének kulcsa a vásárlói igények megértésében rejlik. Mi felmérjük és megismerjük a vásárlói igényeket minden egyes lokációban és ezáltal garantáljuk az optimális működést kereskedelmi partnereink és Megbízóink részére is. Innovatív és környezettudatos megoldásokat alkalmazunk, így biztosítva a költséghatékony működésen túl a megfelelő vásárló számot is.

Amit nyújtunk

Bérbeadás

Az optimális bérlői mix kialakításához elengedhetetlen nemzetközi, regionális és lokális kereskedőkkel partneri viszonyt ápolunk, ezáltal szavatoljuk a legszínesebb üzletpalettát vásárlóinknak.

Marketing

A vonzáskörzetünkben lakó potenciális vásárlóink számára a megfelelő marketing eszközök  kiválasztásával, integrált és azonosítható kommunikációval, valamint egyedi eseményekkel tesszük  vonzóvá az adott kereskedelmi ingatlant.

Műszaki üzemeltetés

A tisztaság, biztonság, energiahatékonyság, költséghatékonyság és innováció jellemzik működésünket bérlőink és Megbízóink megelégedésére.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők