Facility management

Megbízások alapján végezzük elsősorban A és B kategóriás irodaházak, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok teljes körű műszaki üzemeltetését. Az üzemeltetéshez tartozik az ingatlanok folyamatos működtetése és állagmegóvása, a napi folyamatok biztosítása, hibabejelentések kezelése, a berendezések karbantartása (liftek fűtés-hűtés, tűzvédelem stb.), az őrzés, takarítás, kertészet, rovarírtás és minden az épület használatát segítő és javító intézkedés.

Amit nyújtunk

Rugalmas szolgáltatások

Megrendelőink üzemeltetéssel kapcsolatos igényeit, az ingatlanokban előforduló kisebb és nagyobb meghibásodásokat, vagy akár haváriákat is mindig a legnagyobb rugalmassággal és gyorsan igyekszünk megoldani éjszaka vagy hétvégén is.

Üzemeltetői szemlélet

A ránk bízott ingatlanok üzemeltetése és karbantartása során mindig az ingatlan állagmegóvását és költséghatékony működtetését tartjuk a szemünk előtt, mellyel folyamatosan növeljük tulajdonosi bizalmat és elégedettséget.

Szolgáltatói magatartás

Az ingatlanok működtetése során az épület használói számára nyújtott minden szolgáltatásunknál kiemelten figyelünk a minőség magas szinten tartására, mely hosszú távon biztosítja a bérlői elégedettség megtartását.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők