Takarítás

Magas színvonalú szolgáltatással és szakértői csapattal alakítjuk ki a takarítási rendszert és ez alapján biztosítjuk a tisztaságot ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálva. Minden projektet kiemelten kezelünk és a speciális igényekre fókuszálunk, hogy a minőségi és színvonalas szolgáltatást tudjunk szakértői csapatunk által nyújtani. Bármilyen cégmérethez igazodó, speciális elvárásokat is figyelembe vevő takarítási szolgáltatáscsomagjaink rugalmasan alakíthatóak.

Amit nyújtunk

Munkahelyi takarítás

A tiszta környezet alapvető feltétele a minőségi munkavégzésnek. Takarítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk irodák, ipari és logisztikai csarnokok, bevásárlóközpontok, illetve munkaállomások, felszerelések, berendezések tisztán tartását a munkavédelmi előírások kötelezővé is teszik. A különböző felületek tisztítása komoly szakértelmet igénylő feladat, hisz a nem megfelelő állapotok egészségügyi, jogi, üzleti következményekkel járhatnak.

Fertőtlenítés

A COVID megjelenésével a fertőtlenítés által biztosított higiéniának különös jelentősége lett. Ezen szolgáltatáscsomagunk keretében a területeket gyakrabban takarítjuk, a takarítás során erősebb, vírusölő vegyszereket használunk. A csomagba tartozik többek között az épület közös területein az érintéses felületek napi többszöri virucid hatású fertőtlenítő szerrel történő tisztítása, letakarítása, az ózonos, UV-s takarítás és a hideg köd kezelés. A sűrűn használt felületek – mint a liftek irányítótábláinak, tasztatúráinak gombjai – fertőtlenítő tisztítása megnövelt gyakorisággal történik.

Kertgondozás

A környezetvédelem, a fenntarthatóság, a biodiverzitás, valamint az élhető munkahely napjainkban különös fontossággal bír. Ezekhez elengedhetetlenek a kül- és beltéri növények, melyek pozitív pszichológiai, valamint egészségre gyakorolt kedvező hatása hozzájárul a fokozott termelékenységhez, miközben csökkenti a hiányzásokat is. A növények ápolása különleges szakértelmet és odafigyelést igényel, melyet cégünk biztosít kertgondozási szolgáltatásunk keretében.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők