Takarítás

Magas színvonalú szolgáltatással és szakértői csapattal alakítjuk ki a takarítási rendszert és ez alapján biztosítjuk a tisztaságot ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálva. Minden projektet kiemelten kezelünk és a speciális igényekre fókuszálunk, hogy a minőségi és színvonalas szolgáltatást tudjunk szakértői csapatunk által nyújtani. Bármilyen cégmérethez igazodó, speciális elvárásokat is figyelembe vevő takarítási szolgáltatáscsomagjaink rugalmasan alakíthatóak.

Amit nyújtunk

Munkahelyi takarítás

A tiszta környezet alapvető feltétele a minőségi munkavégzésnek. Takarítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk irodák, ipari és logisztikai csarnokok, bevásárlóközpontok, illetve munkaállomások, felszerelések, berendezések tisztán tartását a munkavédelmi előírások kötelezővé is teszik. A különböző felületek tisztítása komoly szakértelmet igénylő feladat, hisz a nem megfelelő állapotok egészségügyi, jogi, üzleti következményekkel járhatnak.

Fertőtlenítés

A COVID megjelenésével a fertőtlenítés által biztosított higiéniának különös jelentősége lett. Ezen szolgáltatáscsomagunk keretében a területeket gyakrabban takarítjuk, a takarítás során erősebb, vírusölő vegyszereket használunk. A csomagba tartozik többek között az épület közös területein az érintéses felületek napi többszöri virucid hatású fertőtlenítő szerrel történő tisztítása, letakarítása, az ózonos, UV-s takarítás és a hideg köd kezelés. A sűrűn használt felületek – mint a liftek irányítótábláinak, tasztatúráinak gombjai – fertőtlenítő tisztítása megnövelt gyakorisággal történik.

Kertgondozás

A környezetvédelem, a fenntarthatóság, a biodiverzitás, valamint az élhető munkahely napjainkban különös fontossággal bír. Ezekhez elengedhetetlenek a kül- és beltéri növények, melyek pozitív pszichológiai, valamint egészségre gyakorolt kedvező hatása hozzájárul a fokozott termelékenységhez, miközben csökkenti a hiányzásokat is. A növények ápolása különleges szakértelmet és odafigyelést igényel, melyet cégünk biztosít kertgondozási szolgáltatásunk keretében.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Laczkó Kata

Workplace Manager/EPAM

„Az ICON-nál a feladatok nyomonkövetése felhasználóbarát üzemeltetési szoftver segítségével történik. A műszaki segítségnyújtás mellett széles körű szakmai támogatás elérhető. A napi operatív munkarendet a műszaki ügyelet rendelkezésre állása teszi teljessé, mely magas színvonalon, rendkívül produktívan működik. Figyelemre méltó az is, hogy az üzemeltetési vezető és a munkatársak kivétel nélkül elérhetőek, vagy rövid határidőn belüli visszahívást tesznek lehetővé.”

Kvancz Gábor

Az Igazgatóság Elnöke/Bonitás Ingatlan Alap

„Évek óta dolgozom együtt az ICON Real Estate Management csapatával mind property, mind facility management területen. Olyan szolgáltatóra leltem bennük, akikhez szakértő tanácsért fordulhatok az ingatlanjainkat érintő minden kérdésben. Számomra értékkel bír, hogy az ICON az ingatlankezelés és -üzemeltetés terén egyaránt minőséget szolgáltat, hisz ezáltal még az összetettebb feladatokat is gyorsan és gördülékenyen meg tudják oldani.”

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead/OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

„Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partner, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez."

Dr. Hegedüs Viktor

Ügyvezető/APFM-Systems Kft.

„Az ICON-ban megbízható, szakértő partnert ismertünk meg, akik előremutató szemlélettel gondolkoznak. Az általunk forgalmazott ingatlankezelő és ingatlanüzemeltető szoftverrel teszik átláthatóvá a házak üzemeltetési költségeit, illetve felügyelik a karbantartók és az alvállalkozók munkáját. Rendszerünk összekötésre került a tulajdonosok vállalatirányítási rendszerével, ami lehetővé tette az automatikus adatfeldolgozást, így csökkentek a hibalehetőségek, míg az ügyfeleik folyamatosan nyomon követhetik az ingatlanuk értékét befolyásoló tényezőket.”

NIX Tech Kft.

"Nemzetközi IT-szolgáltatóként a NIX irodájának kezeléséről az ICON gondoskodik. Feladatuk van bőven, hisz több ezer négyzetméternyi irodaterületről van szó. Szakértő munkatársaikkal jó kapcsolatot ápolunk. Rugalmasan kezelik a felmerülő igényeket és kéréseinket rövid időn belül megválaszolják."

Drótos Dominika

Irodavezető/Howden Hungary Kft

“Az Icon Real Estate Management Kft. munkavállalói kivétel nélkül maximális szakmai precizitással, elhivatottan végzik mukájukat. Ügyélközpontú szemlélet jellemezi a teljes céget. Működésük komplexitása tükröződik a napi munkafolyamatok koordinálásán keresztül az irodaház törvényi szabályozáshoz kapcsolódó megfelelőségéhez. Köszönjük az Icon teljes csapatának segítőkész hozzállását, munkájukra továbbra is számítunk.”

Írjon nekünk!

* kötelező mezők