Takarítás

Magas színvonalú szolgáltatással és szakértői csapattal alakítjuk ki a takarítási rendszert és ez alapján biztosítjuk a tisztaságot ügyfeleink igényeit maximálisan kiszolgálva. Minden projektet kiemelten kezelünk és a speciális igényekre fókuszálunk, hogy a minőségi és színvonalas szolgáltatást tudjunk szakértői csapatunk által nyújtani. Bármilyen cégmérethez igazodó, speciális elvárásokat is figyelembe vevő takarítási szolgáltatáscsomagjaink rugalmasan alakíthatóak.

Amit nyújtunk

Munkahelyi takarítás

A tiszta környezet alapvető feltétele a minőségi munkavégzésnek. Takarítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk irodák, ipari és logisztikai csarnokok, bevásárlóközpontok, illetve munkaállomások, felszerelések, berendezések tisztán tartását a munkavédelmi előírások kötelezővé is teszik. A különböző felületek tisztítása komoly szakértelmet igénylő feladat, hisz a nem megfelelő állapotok egészségügyi, jogi, üzleti következményekkel járhatnak.

Fertőtlenítés

A COVID megjelenésével a fertőtlenítés által biztosított higiéniának különös jelentősége lett. Ezen szolgáltatáscsomagunk keretében a területeket gyakrabban takarítjuk, a takarítás során erősebb, vírusölő vegyszereket használunk. A csomagba tartozik többek között az épület közös területein az érintéses felületek napi többszöri virucid hatású fertőtlenítő szerrel történő tisztítása, letakarítása, az ózonos, UV-s takarítás és a hideg köd kezelés. A sűrűn használt felületek – mint a liftek irányítótábláinak, tasztatúráinak gombjai – fertőtlenítő tisztítása megnövelt gyakorisággal történik.

Kertgondozás

A környezetvédelem, a fenntarthatóság, a biodiverzitás, valamint az élhető munkahely napjainkban különös fontossággal bír. Ezekhez elengedhetetlenek a kül- és beltéri növények, melyek pozitív pszichológiai, valamint egészségre gyakorolt kedvező hatása hozzájárul a fokozott termelékenységhez, miközben csökkenti a hiányzásokat is. A növények ápolása különleges szakértelmet és odafigyelést igényel, melyet cégünk biztosít kertgondozási szolgáltatásunk keretében.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Laczkó Kata

Workplace Manager/EPAM

„Az ICON-nál a feladatok nyomonkövetése felhasználóbarát üzemeltetési szoftver segítségével történik. A műszaki segítségnyújtás mellett széles körű szakmai támogatás elérhető. A napi operatív munkarendet a műszaki ügyelet rendelkezésre állása teszi teljessé, mely magas színvonalon, rendkívül produktívan működik. Figyelemre méltó az is, hogy az üzemeltetési vezető és a munkatársak kivétel nélkül elérhetőek, vagy rövid határidőn belüli visszahívást tesznek lehetővé.”

Kvancz Gábor

Az Igazgatóság Elnöke/Bonitás Ingatlan Alap

„Évek óta dolgozom együtt az ICON Real Estate Management csapatával mind property, mind facility management területen. Olyan szolgáltatóra leltem bennük, akikhez szakértő tanácsért fordulhatok az ingatlanjainkat érintő minden kérdésben. Számomra értékkel bír, hogy az ICON az ingatlankezelés és -üzemeltetés terén egyaránt minőséget szolgáltat, hisz ezáltal még az összetettebb feladatokat is gyorsan és gördülékenyen meg tudják oldani.”

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead/OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

„Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partner, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez."

Dr. Hegedüs Viktor

Ügyvezető/APFM-Systems Kft.

„Az ICON-ban megbízható, szakértő partnert ismertünk meg, akik előremutató szemlélettel gondolkoznak. Az általunk forgalmazott ingatlankezelő és ingatlanüzemeltető szoftverrel teszik átláthatóvá a házak üzemeltetési költségeit, illetve felügyelik a karbantartók és az alvállalkozók munkáját. Rendszerünk összekötésre került a tulajdonosok vállalatirányítási rendszerével, ami lehetővé tette az automatikus adatfeldolgozást, így csökkentek a hibalehetőségek, míg az ügyfeleik folyamatosan nyomon követhetik az ingatlanuk értékét befolyásoló tényezőket.”

NIX Tech Kft.

"A NIX egy nemzetközi IT-szolgáltató. Az irodánk kezeléséről az ICON gondoskodik. Feladatuk van bőven, hisz több ezer négyzetméternyi irodaterületről van szó. Szakértő munkatársaikkal jó kapcsolatot ápolunk. Rugalmasan kezelik a felmerülő igényeket és kéréseinket rövid időn belül megválaszolják."

Drótos Dominika

Irodavezető/Howden Hungary Kft.

“Az Icon Real Estate Management Kft. munkavállalói kivétel nélkül maximális szakmai precizitással, elhivatottan végzik munkájukat. Ügyélközpontú szemlélet jellemzi a teljes céget. Működésük komplexitása tükröződik a napi munkafolyamatok koordinálásán keresztül az irodaház törvényi szabályozáshoz kapcsolódó megfelelőségéhez. Köszönjük az Icon teljes csapatának segítőkész hozzállását, munkájukra továbbra is számítunk.”

Takács Viktória

Area Manager Eastern Europe/Nokia

„Az Icon által kezelt Nokia Skypark irodaépület ad otthont Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs kutatás-fejlesztési központjának. A 25 ezer négyzetméteres komplexumban zajló munka a teljes globális Nokia hálózatot kiszolgálja, ebből fakadóan az épület az év 365 napján, 24/7 használatban van. Folyamatos PM felügyeletet igényel, ráadásul a legmagasabb műszaki és személybiztonsági feltételek biztosításával. Az ICON Property Manager munkatársa az ingatlannal kapcsolatos összes ügyet lelkiismeretesen intézi. Megbízható partnerként, mindig és mindenben számíthatunk rá.”

Tóthfalussy András

Ügyvezető/Megatalent Kft.

„Az ICON projektcsapatával már több közös sikeres kivitelezési feladaton vagyunk túl. A velük való együttműködést a win-win mentalitás jellemzi. A projektek megvalósításánál mindig szem előtt tartják a felek értékeit, és érdekeit, és ennek köszönhetően jó hangulatban és hatékonyan folyik a közös munka, ami természetesen a végeredményben is megmutatkozik a megrendelők legnagyobb megelégedésére. Örülünk, hogy ilyen partnerrel bővült a megrendelői körünk.”

Csiri Sándor

Ügyvezető/ConNext Hungary Kft.

„Cégünk, a ConNext Hungary Kft. évek óta sikeresen dolgozik együtt kivitelezési projekteken az ICON Real Estate Management Kft.-vel. Üzleti kapcsolatunk legfőbb jellemzője az őszinte, korrekt, egymás kölcsönös tiszteletére épülő munkakapcsolat. Az ICON projektcsapatának részéről mindig számíthatunk támogatásra, konstruktív problémamegoldásra, amely nagyfokú szakmai tapasztalattal, hozzáértéssel egészül ki. Eddig minden közös projektünk zökkenőmentesen, a megrendelők legnagyobb megelégedésére készült el. Őszintén örülünk, hogy együtt dolgozunk és reméljük, hogy még nagyon sokáig a megrendelőink között tudhatjuk őket!”

Karády Edit

Ügyvezető igazgató/CX-Ray

„Az ICON azon cégek közé tartozik, amelyek felismerték, hogy a munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik. Immáron három éve dolgoznak velünk együtt munkatársaik elégedettségének felmérése és elemzése kapcsán. A CX-Ray kutatását láthatóan nem csupán az információ begyűjtésére használják. Célzott programokkal fejlesztik a javítandó területeket, melyek hatékonyságát évről-évre nyomon tudjuk követni a feltárt adatok változásában. Előre terveznek, szívesen fogadják a javaslatokat és a megbeszéléseken is nagyon proaktív az egész csapat. Velük dolgozva értelmet nyer a mi munkánk is.”

Pallagi Róbert

Létesítmény vezető/Vasas FC Sportkomplexum

„A Vasas Illovszky Rudolf Stadion és a kapcsolódó sportkomplexum műszaki üzemeltetése és pályák karbantartása nem a szokásos szakmai kihívás. A stadion több mint ötezer férőhelyes, dupla beléptető kapukkal, háromszintes főépülettel, hibrid, élőfüves center- és tartalék edzőpályával, - amelynek a szigorú UEFA és MLSZ követelményeknek is meg kell felelnie -, valamint digitális led falakkal, extra világítástechnikával, közvetítésekre és vendégfogadásra alkalmas terekkel rendelkező stadion és a mellettük használt sportfelületek működtetése összetett feladat. Alapos műszaki felkészültség, szervezettség és kellő emberi odafigyelés nélkül, mindez nem megoldható. Az ICON-ban olyan szolgáltatóra találtunk, amely hozzáértő csapatával és proaktív hozzáállásával zökkenőmentes működést képes biztosítani, a sportolók és szurkolók legnagyobb örömére.”

Írjon nekünk!

* kötelező mezők