Property management

Property Management szolgáltatásunk keretében biztosítjuk Megbízóinknak, hogy csak a befektetésükre koncentrálhassanak és minden ingatlannal kapcsolatos kötelezettséget (műszaki, pénzügyi, jogi) leveszünk Megbízóink válláról. Tevékenységünket a Megbízó által jóváhagyott üzleti terv szerint végezzünk és rendszeres jelentésekkel biztosítjuk, hogy Megbízóink mindig pontos képet kapjanak befektetésük állapotáról és azzal kapcsolatos ügyekről.

Amit nyújtunk

Nemzetközi tapasztalat

Kollégáink eddigi munkatapasztaltuk és tanulmányaik révén tökéletesen ismerik a nemzetközi trendeket és gyakorlatokat. Ügyfeleink így biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb minőségű  szolgáltatás kapják a helyi és nemzetközi tudást ötvözve.

Műszaki szaktudás

Kollégáink között jelentős a műszaki végzettséggel és üzemeltetési gyakorlati tapasztalattal rendelkezők aránya, így szakértő partnerként tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Property és facility management csapataink tökéletesen kiegészítik egymást, zavartalan működést biztosítva a tulajdonosoknak és a bérlőnek.

Stabil működés

Tulajdonosi hátterünknek és már most is jelentős megbízási állományunknak köszönhetően ügyfeleink megbízható, stabil partnere vagyunk. Újabb portfoliók átvételekor, vagy egy esetleges rendkívüli helyzetben jelentős többlet erőforrásokat tudunk mozgatni.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Laczkó Kata

Workplace Manager/EPAM

„Az ICON-nál a feladatok nyomonkövetése felhasználóbarát üzemeltetési szoftver segítségével történik. A műszaki segítségnyújtás mellett széles körű szakmai támogatás elérhető. A napi operatív munkarendet a műszaki ügyelet rendelkezésre állása teszi teljessé, mely magas színvonalon, rendkívül produktívan működik. Figyelemre méltó az is, hogy az üzemeltetési vezető és a munkatársak kivétel nélkül elérhetőek, vagy rövid határidőn belüli visszahívást tesznek lehetővé.”

Kvancz Gábor

Az Igazgatóság Elnöke/Bonitás Ingatlan Alap

„Évek óta dolgozom együtt az ICON Real Estate Management csapatával mind property, mind facility management területen. Olyan szolgáltatóra leltem bennük, akikhez szakértő tanácsért fordulhatok az ingatlanjainkat érintő minden kérdésben. Számomra értékkel bír, hogy az ICON az ingatlankezelés és -üzemeltetés terén egyaránt minőséget szolgáltat, hisz ezáltal még az összetettebb feladatokat is gyorsan és gördülékenyen meg tudják oldani.”

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead/OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

„Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partner, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez."

Dr. Hegedüs Viktor

Ügyvezető/APFM-Systems Kft.

„Az ICON-ban megbízható, szakértő partnert ismertünk meg, akik előremutató szemlélettel gondolkoznak. Az általunk forgalmazott ingatlankezelő és ingatlanüzemeltető szoftverrel teszik átláthatóvá a házak üzemeltetési költségeit, illetve felügyelik a karbantartók és az alvállalkozók munkáját. Rendszerünk összekötésre került a tulajdonosok vállalatirányítási rendszerével, ami lehetővé tette az automatikus adatfeldolgozást, így csökkentek a hibalehetőségek, míg az ügyfeleik folyamatosan nyomon követhetik az ingatlanuk értékét befolyásoló tényezőket.”

NIX Tech Kft.

"Nemzetközi IT-szolgáltatóként a NIX irodájának kezeléséről az ICON gondoskodik. Feladatuk van bőven, hisz több ezer négyzetméternyi irodaterületről van szó. Szakértő munkatársaikkal jó kapcsolatot ápolunk. Rugalmasan kezelik a felmerülő igényeket és kéréseinket rövid időn belül megválaszolják."

Drótos Dominika

Irodavezető/Howden Hungary Kft

“Az Icon Real Estate Management Kft. munkavállalói kivétel nélkül maximális szakmai precizitással, elhivatottan végzik mukájukat. Ügyélközpontú szemlélet jellemezi a teljes céget. Működésük komplexitása tükröződik a napi munkafolyamatok koordinálásán keresztül az irodaház törvényi szabályozáshoz kapcsolódó megfelelőségéhez. Köszönjük az Icon teljes csapatának segítőkész hozzállását, munkájukra továbbra is számítunk.”

Írjon nekünk!

* kötelező mezők