Property management

Property Management szolgáltatásunk keretében biztosítjuk Megbízóinknak, hogy csak a befektetésükre koncentrálhassanak és minden ingatlannal kapcsolatos kötelezettséget (műszaki, pénzügyi, jogi) leveszünk Megbízóink válláról. Tevékenységünket a Megbízó által jóváhagyott üzleti terv szerint végezzünk és rendszeres jelentésekkel biztosítjuk, hogy Megbízóink mindig pontos képet kapjanak befektetésük állapotáról és azzal kapcsolatos ügyekről.

Amit nyújtunk

Nemzetközi tapasztalat

Kollégáink eddigi munkatapasztaltuk és tanulmányaik révén tökéletesen ismerik a nemzetközi trendeket és gyakorlatokat. Ügyfeleink így biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb minőségű  szolgáltatás kapják a helyi és nemzetközi tudást ötvözve.

Műszaki szaktudás

Kollégáink között jelentős a műszaki végzettséggel és üzemeltetési gyakorlati tapasztalattal rendelkezők aránya, így szakértő partnerként tudunk ügyfeleink rendelkezésére állni. Property és facility management csapataink tökéletesen kiegészítik egymást, zavartalan működést biztosítva a tulajdonosoknak és a bérlőnek.

Stabil működés

Tulajdonosi hátterünknek és már most is jelentős megbízási állományunknak köszönhetően ügyfeleink megbízható, stabil partnere vagyunk. Újabb portfoliók átvételekor, vagy egy esetleges rendkívüli helyzetben jelentős többlet erőforrásokat tudunk mozgatni.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők