Biztonsági szolgáltatások

A portfóliónkba tartozó 21 ingatlan között több bevásárlóközpont, irodaház és logisztikai központ is szerepel, ezen felül több ingatlanban parkolóházakat is működtetünk. Az általunk nyújtott garázs, porta, recepció, járőr, valamint jelzésre reagáló szolgálattal közel az egész országot le tudjuk fedni. A szolgáltatás részeként a videómegfigyelő, riasztó és beléptető rendszerek az Általános Adatvédelmi Rendelet előírásainak megfelelő komplex működtetését is ellátjuk a megbízók igényeinek megfelelően.

Amit nyújtunk

Biztonság A-tól Z-ig

Vagyonőreink a biztonságtechnikai (behatolás jelző, riasztó és kamera rendszerek) kezelésén felül ellátnak egyes az ingatlanok folyamatos működését és biztonságát garantáló épületüzemeltetési feladatokat (tűzjelzések kezelése, liftből való mentés) is.

Hatékony válságkezelés

Az általános szakmai és üzemeltetési feladatokon kívül a speciális időszakosan jelentkező események kezelésében is (pandémia, bombariadó, tűz, elemi kár) nagy tapasztalattal rendelkező személyi állománnyal rendelkezünk az irodaházakban, a bevásárlóközpontokban és a logisztikai központokban egyaránt.

Szakképzettség minden szinten

A recepciós szolgálat, valamint a személy-és vagyonvédelmi feladatokat ellátó állomány idegen nyelvet beszélő, egységes és elegáns formaruhával ellátott, kulturált a feladatuk ellátásához szükséges mértékben a jogszabályokat ismerő és alkalmazó szakképzett személyekből áll.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead / OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partnert, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők