Biztonsági szolgáltatások

A portfóliónkba tartozó 21 ingatlan között több bevásárlóközpont, irodaház és logisztikai központ is szerepel, ezen felül több ingatlanban parkolóházakat is működtetünk. Az általunk nyújtott garázs, porta, recepció, járőr, valamint jelzésre reagáló szolgálattal közel az egész országot le tudjuk fedni. A szolgáltatás részeként a videómegfigyelő, riasztó és beléptető rendszerek az Általános Adatvédelmi Rendelet előírásainak megfelelő komplex működtetését is ellátjuk a megbízók igényeinek megfelelően.

Amit nyújtunk

Biztonság A-tól Z-ig

Vagyonőreink a biztonságtechnikai (behatolás jelző, riasztó és kamera rendszerek) kezelésén felül ellátnak egyes az ingatlanok folyamatos működését és biztonságát garantáló épületüzemeltetési feladatokat (tűzjelzések kezelése, liftből való mentés) is.

Hatékony válságkezelés

Az általános szakmai és üzemeltetési feladatokon kívül a speciális időszakosan jelentkező események kezelésében is (pandémia, bombariadó, tűz, elemi kár) nagy tapasztalattal rendelkező személyi állománnyal rendelkezünk az irodaházakban, a bevásárlóközpontokban és a logisztikai központokban egyaránt.

Szakképzettség minden szinten

A recepciós szolgálat, valamint a személy-és vagyonvédelmi feladatokat ellátó állomány idegen nyelvet beszélő, egységes és elegáns formaruhával ellátott, kulturált a feladatuk ellátásához szükséges mértékben a jogszabályokat ismerő és alkalmazó szakképzett személyekből áll.

Portfóliónk

Rólunk mondták

Laczkó Kata

Workplace Manager/EPAM

„Az ICON-nál a feladatok nyomonkövetése felhasználóbarát üzemeltetési szoftver segítségével történik. A műszaki segítségnyújtás mellett széles körű szakmai támogatás elérhető. A napi operatív munkarendet a műszaki ügyelet rendelkezésre állása teszi teljessé, mely magas színvonalon, rendkívül produktívan működik. Figyelemre méltó az is, hogy az üzemeltetési vezető és a munkatársak kivétel nélkül elérhetőek, vagy rövid határidőn belüli visszahívást tesznek lehetővé.”

Kvancz Gábor

Az Igazgatóság Elnöke/Bonitás Ingatlan Alap

„Évek óta dolgozom együtt az ICON Real Estate Management csapatával mind property, mind facility management területen. Olyan szolgáltatóra leltem bennük, akikhez szakértő tanácsért fordulhatok az ingatlanjainkat érintő minden kérdésben. Számomra értékkel bír, hogy az ICON az ingatlankezelés és -üzemeltetés terén egyaránt minőséget szolgáltat, hisz ezáltal még az összetettebb feladatokat is gyorsan és gördülékenyen meg tudják oldani.”

Farkas Hajnalka, MRICS

Asset Management Team Lead/OTP Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zrt.

„Az ICON Real Estate Management Kft. már több éve kezeli az OTP Ingatlanbefektetési Alap és az OTP PRIME Ingatlanbefektetési Alap ingatlan portfóliójának jelentős részét. Az ICON számunkra olyan stratégiai ingatlankezelő és üzemeltető partner, akire mindig számíthatunk. A szakmailag felkészült, proaktív csapat és a cég által kidolgozott innovatív megoldások nagymértékben hozzájárulnak a portfoliónk sikeréhez és versenyképességéhez."

Dr. Hegedüs Viktor

Ügyvezető/APFM-Systems Kft.

„Az ICON-ban megbízható, szakértő partnert ismertünk meg, akik előremutató szemlélettel gondolkoznak. Az általunk forgalmazott ingatlankezelő és ingatlanüzemeltető szoftverrel teszik átláthatóvá a házak üzemeltetési költségeit, illetve felügyelik a karbantartók és az alvállalkozók munkáját. Rendszerünk összekötésre került a tulajdonosok vállalatirányítási rendszerével, ami lehetővé tette az automatikus adatfeldolgozást, így csökkentek a hibalehetőségek, míg az ügyfeleik folyamatosan nyomon követhetik az ingatlanuk értékét befolyásoló tényezőket.”

NIX Tech Kft.

"Nemzetközi IT-szolgáltatóként a NIX irodájának kezeléséről az ICON gondoskodik. Feladatuk van bőven, hisz több ezer négyzetméternyi irodaterületről van szó. Szakértő munkatársaikkal jó kapcsolatot ápolunk. Rugalmasan kezelik a felmerülő igényeket és kéréseinket rövid időn belül megválaszolják."

Drótos Dominika

Irodavezető/Howden Hungary Kft

“Az Icon Real Estate Management Kft. munkavállalói kivétel nélkül maximális szakmai precizitással, elhivatottan végzik mukájukat. Ügyélközpontú szemlélet jellemezi a teljes céget. Működésük komplexitása tükröződik a napi munkafolyamatok koordinálásán keresztül az irodaház törvényi szabályozáshoz kapcsolódó megfelelőségéhez. Köszönjük az Icon teljes csapatának segítőkész hozzállását, munkájukra továbbra is számítunk.”

Írjon nekünk!

* kötelező mezők