Az Év Irodája díjat az Icon által kezelt BudaPart City irodaház bérlője nyerte el

Nagyvállalati kategóriában a Bayer Hungária nyerte idén az Év Irodája díjat. Az iroda a BudaPart negyed területén elhelyezkedő BudaPart City „A+” kategóriás irodaházban található, melynek üzemeltetését 19 ezer m2-nyi területen az ICON látja el.

Az Év Irodája versenyben Magyarország legjobb irodáit, irodaházait és közösségi tereit díjazzák immáron 12. alkalommal. A megmérettetést évről évre egyre nagyobb figyelem övezi, amelyre idén rekordszámú nevezés érkezett.

A Bayer 2021-ben költöztette el magyarországi irodáját a Budapart City irodaházba, melynek kialakításánál a legfontosabb irányelv az volt, hogy minden dolgozó számára kellemes munkakörnyezetet biztosítsanak. A belsőépítészeti tervezésnél különös figyelmet fordítottak az egyéni és csoportos munkavégzésre alkalmas területek arányára és változatosságára. A „shared desk” koncepció mentén kivitelezett újfajta irodatérben a zárt tárgyalóblokkok és nyitott kollaborációs terek harmonikus elosztásával a dolgozók könnyen megtalálhatják az éppen aktuális feladatuk elvégzését leginkább támogató munkakörnyezetet. 

Gratulálunk a Bayernek, és büszkék vagyunk arra, hogy gyönyörű irodai környezetük fenntartásához mi is hozzájárulhatunk. Azon leszünk, hogy irodájuk még sokáig, ugyanilyen állapotban szolgálja a hatékony munkavégzésüket. Az ICON a piacon egyedülállóan számos területen nyújt szakértő segítséget ügyfeleinek, mely során a bérlői elégedettség egy kiemelt fontosságú teljesítménymutató.

– mondta Flück Róbert, az ICON üzemeltetési igazgatója.

Megosztás