Biztos kézben Budapest ikonikus kereskedelmi és üzleti központja, a MOM Park

Az Icon Real Estate Management Kft. ősztől összevontan látja el a MOM Park műszaki üzemeltetési (facility management – FM) és ingatlankezelési (property management – PM) feladatait. A modellváltás célja, hogy a folyamatosan változó piaci körülményekhez igazodva a megszokott magas, a központ adottságainak és presztízsének megfelelő színvonalon biztosítsa az ügyfelek rugalmas, hatékony kiszolgálását.

A terep nem ismeretlen az ICON számára, hiszen a modellváltást megelőzően már ellátta a PM-hez kapcsolódó feladatokat és alvállalkozóként FM-vonalon is bekapcsolódott a munkába a MOM Parkban. Az egy kézbe kerülő, integrált szolgáltatás elindításától a cég azt reméli, hogy a két terület együttműködésében rejlő lehetőségeket kihasználva tovább javítja szolgáltatásai minőségét.

A modellváltás az ICON számára komoly szakmai kihívás, de terveink szerint a MOM Park bérlői a változásból csak annyit fognak észlelni, hogy még könnyebben találunk gyors, hatékony válaszokat a kérdéseikre, megoldásokat az igényeikre”

– mondja Nagy Gábor, az ICON ügyvezető igazgatója.

A tulajdonosi elégedettség alapja a bérlői elégedettség, ráadásul a MOM Parkban ennek az elvárásnak nem könnyű megfelelni, hiszen többfunkciós létesítményről van szó, amelyben az irodai és a kereskedelmi (retail) területek eltérő kezelést, gondoskodást igényelnek.

A modellváltás szeptember 5-vel lépett életbe.

Megosztás