Szakértői csapat

Csapatunk tapasztalt, segítőkész, ügyfélorientált kollégákból áll, akik könnyen kiismerik magukat az épület pénzügyi, műszaki és jogi kérdéseiben, és ügyfeleink rendelkezésére állnak akár idegen nyelven is. Tapasztalatukat helyi és- nemzetközi területen szerezték, széles rálátásukat hozzáértően használják fel a mindennapi munkafolyamatok során.

Az ügyfél áll szolgáltatásunk központjában. Vele szoros együttműködésben, céljait megvalósítva tervezzük és végezzük a ránk bízott feladatokat. Fejlett IT rendszerünk segítségével folyamatos és naprakész információval támogatjuk Megbízóinkat. Munkatársainkat rendszeresen képezzük, a jó példákat pedig nem csupán megosztjuk, hanem folyamatainkba is integráljuk.

Vezető szakértőink

Nagy Gábor

ügyvezető igazgató

+36 70 662 5639
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor gépészmérnök és közgazdász, szakmai pályafutása a rendszerváltozás időszakában kezdődött, az eltelt évtizedek alatt különböző iparágakban tevékenykedett és egyaránt vezetett multinacionális és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezeteket. Jelentősebb projektjei a Budapesti Szabadkikötő, az Erdért ingatlanok értékesítése és a Bosch magyarországi termelés-felfuttatásának előkészítése. Jelen célja, hogy az ICON csapata összhangban működjön és ügyfelei számára folyamatos minőségi szolgálatást tudjon biztosítani.

Kákosy Zsolt, MRICS

property management igazgató

+36 20 955 0516
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 20 éves tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Tanulmányait a Corvinus Egyetem pénzügy és vállalatértékelés szakán végezte, melyet kiegészített MBA (pénzügy) és MSc in Real Estate diplomákkal. Jelentős jártasságot szerzett vezető pozíciókban, csapatok felépítésében és az ingatlanszakma széles körében fejlesztő, tulajdonosi, banki és tanácsadói oldalon is. Eddigi karrierje során foglalkozott irodákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari és logisztikai ingatlanokkal. 7 éven keresztül az RICS magyarországi vezetőségének tagja volt, valamint Klauzál díjat kapott. Jelenleg a AmCham Workspace and Facility Management Committee elnöke.

Flück Róbert

üzemeltetési igazgató

+36 20 282 4493
Kontaktinformációk nagyítás

Róbert okleveles épületgépész mérnökként 2001-óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, 2005- óta üzemeltetési területek vezetésével és irányításával mellyel párhuzamosan műszaki igazgatóként irányította több projekt tervezését és kivitelezését is.
Az A és B osztályú irodaházak, szállodák, bevasárlóközpontok, logisztikai parkok, társasházak 200 000 m2 feletti portfóliók működtetése és kezelése mellett a karbantartást végző szakemberek irányítása is feladata.

Varga Gergely

pénzügyi igazgató

+36 20 823 8605
Kontaktinformációk nagyítás

Gergely a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán végzett, pénzügy szakon. Közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen, cégünk pénzügyi igazgatói pozícióját 2020. decembere óta tölti be. Több éves tapasztalattal rendelkezik bevásárlóközpontok és irodaházak üzemeltetésében, projektek átvételében, pénzügyi és könyvelési rendszerek bevezetésében, automatizálási projektek levezetésben, kintlévőségekezelésében, üzemi elszámolások készítésében, budget, cash-flow kimutatások és havi riportok összeállításában.

Property management szakértők

Galó Katalin

Property manager

+36 20 239 8672
Kontaktinformációk nagyítás

Katalin közel 7 éves műszaki és property management területen szerzett szakmai tapasztalattal érkezett az ICON csapatába.
Az elmúlt években ismereteit ipari, logisztikai és irodai ingatlanok üzemeltetésében egyaránt bővítette, melyet a jövőben a piaci elvárásoknak megfelelően tud kamatoztatni. Munkája során több fit-out kialakításban is részt vett projektkoordinátorként, a tulajdonos képviseletében. Közreműködött számos energia pályázat kidolgozásában és lebonyolításában, melynek köszönhetően átfogó tudást szerzett az energiapiac alakulásáról. Jelenleg az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt Irodaház műszaki property management feladatait látja el.

Bartók Richárd

property manager

+36 70 797 4113
Kontaktinformációk nagyítás

Richárd 2009 óta foglalkozik ingatlanokkal. Kezdetben a TESCO ingatlangazdálkodójaként az üzletsoron lévő helyiségek napi működését intézte, majd 2013-tól az OTP Ingatlanbefektetési Alapkezelőnél töltötte be ugyanezt a titulust, de ekkor már irodaházak és logisztikai parkok bérleményeinek ügyeit is intézte. 2020 szeptemberétől tagja az ICON Real Estate Management Kft.nek mint property manager.

Vámos Zsolt

property manager

+36 30 985 4278
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 2007 óta foglalkozik ingatlankezeléssel. Azóta több ikonikus épület is megfordult a kezei alatt, mely ingatlan portfólió lefedi az ingatlanüzemletetés teljes spektrumát a bevásárlóközpontoktól kezdve az irodaházakon keresztül az ipari ingatlanokig. Feladatai között szerepelt nemcsak műszaki üzemeltetés, hanem az értékesítés, kereskedelem és marketing is. A kezelt ingatlanjai a környezetük meghatározó részei voltak mind építészetileg, mind a városi környezetben betöltött szerepüket, feladatukat tekintve.

Móricz Laura

property management támogató munkatárs

+36 70 6400944
Kontaktinformációk nagyítás

Laura az ELTE-BGGYK-n tanult. Többéves multinacionális cégnél szerzett tapasztalattal bír, pénzügyi és HR asszisztenciában, irodavezetésben, üzemeltetővel való kapcsolattartásban. Utóbbi években a property management pénzügyi támogatását látja el. Jártas bérleti szerződések feldolgozásában, közműelszámolások készítésében, kintlévőségkezelésben, havi riportok összeállításában, üzemeltetési költségelszámolás előkészítésében.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők