Szakértői csapat

Csapatunk tapasztalt, segítőkész, ügyfélorientált kollégákból áll, akik könnyen kiismerik magukat az épület pénzügyi, műszaki és jogi kérdéseiben, és ügyfeleink rendelkezésére állnak akár idegen nyelven is. Tapasztalatukat helyi és- nemzetközi területen szerezték, széles rálátásukat hozzáértően használják fel a mindennapi munkafolyamatok során.

Az ügyfél áll szolgáltatásunk központjában. Vele szoros együttműködésben, céljait megvalósítva tervezzük és végezzük a ránk bízott feladatokat. Fejlett IT rendszerünk segítségével folyamatos és naprakész információval támogatjuk Megbízóinkat. Munkatársainkat rendszeresen képezzük, a jó példákat pedig nem csupán megosztjuk, hanem folyamatainkba is integráljuk.

Vezető szakértőink

Nagy Gábor

ügyvezető igazgató

+36 70 662 5639
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor gépészmérnök és közgazdász, szakmai pályafutása a rendszerváltozás időszakában kezdődött, az eltelt évtizedek alatt különböző iparágakban tevékenykedett és egyaránt vezetett multinacionális és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezeteket. Jelentősebb projektjei a Budapesti Szabadkikötő, az Erdért ingatlanok értékesítése és a Bosch magyarországi termelés-felfuttatásának előkészítése. Jelen célja, hogy az ICON eltérő kompetenciákkal bíró egységei egymással szinergiában működve tartósan kimagasló minőséget biztosítsanak ügyfeleik számára.

Kákosy Zsolt, MRICS

property management igazgató

+36 20 955 0516
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 20 éves tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Tanulmányait a Corvinus Egyetem pénzügy és vállalatértékelés szakán végezte, melyet kiegészített MBA (pénzügy) és MSc in Real Estate diplomákkal. Jelentős jártasságot szerzett vezető pozíciókban, csapatok felépítésében és az ingatlanszakma széles körében fejlesztő, tulajdonosi, banki és tanácsadói oldalon is. Eddigi karrierje során foglalkozott irodákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari és logisztikai ingatlanokkal. 7 éven keresztül az RICS magyarországi vezetőségének tagja volt, valamint Klauzál díjat kapott. Jelenleg a AmCham Workspace and Facility Management Committee elnöke.

Flück Róbert

üzemeltetési igazgató

+36 20 282 4493
Kontaktinformációk nagyítás

Róbert okleveles épületgépész mérnökként 2001-óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, 2005- óta üzemeltetési területek vezetésével és irányításával, mellyel párhuzamosan műszaki igazgatóként irányította több projekt tervezését és kivitelezését is.
Az A és B osztályú irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok, társasházak, 200 000 m2 feletti portfóliók működtetése és kezelése mellett a karbantartást végző szakemberek irányítása is feladata.

Varga Gergely

pénzügyi igazgató

+36 20 823 8605
Kontaktinformációk nagyítás

Gergely a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán végzett, pénzügy szakon. Közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen, cégünk pénzügyi igazgatói pozícióját 2020. decembere óta tölti be. Több éves tapasztalattal rendelkezik bevásárlóközpontok és irodaházak üzemeltetésében, projektek átvételében, pénzügyi és könyvelési rendszerek bevezetésében, automatizálási projektek levezetésében, kintlévőségek kezelésében, üzemi elszámolások készítésében, budget, cash-flow kimutatások és havi riportok összeállításában.

Property management szakértők

Vámos Zsolt

property manager

+36 30 985 4278
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 2007 óta foglalkozik ingatlankezeléssel. Azóta több ikonikus épület is megfordult a kezei alatt, mely ingatlan portfólió lefedi az ingatlanüzemletetés teljes spektrumát a bevásárlóközpontoktól kezdve az irodaházakon keresztül az ipari ingatlanokig. Feladatai között szerepelt nemcsak műszaki üzemeltetés, hanem az értékesítés, kereskedelem és marketing is. A kezelt ingatlanjai a környezetük meghatározó részei voltak mind építészetileg, mind a városi környezetben betöltött szerepüket, feladatukat tekintve.

Kertész Gábor

property manager

+36 70 657 5698
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor 2022- ben csatlakozott az ICON csapatához Property Manager-ként, azonban pályafutása az ingatlan szektorban közel 20 éves időtávban mérhető. Pályája elején éveken keresztül műszaki üzemeltetésen dolgozott banki környezetben, ahol a klasszikus ingatlan üzemeltetési feladatkörön felül, fő prioritásként saját tulajdonban álló, Magyarországon kulcsfontosságú IT szerver termek részére kellett kimagasló rendelkezésre állást biztosítani műszaki oldalról. Ezt követően multinacionális cégnél szerzett tapasztalattal egészítette és bővítette ki műszaki üzemeltetői ismereteit. Az elmúlt közel tíz évben neves nemzetközi ingatlanpiaci szereplők munkatársaként, a projektmenedzsment és ingatlankezelés területén is több éves tapasztalatot szerzett, mind ipari, mind kereskedelmi ingatlanok tekintetében. Számos budapesti, jó nevű kereskedelmi ingatlanon végzett teljeskörű ingatlankezelést. Műszaki érdeklődése és végzettsége, valamint releváns, átfogó Ingatlankezelési-üzemeltetési tapasztalataira támaszkodva az ICON Real Estate Management Kft kollégájaként biztosítja a magas minőségű szolgáltatást megrendelő partnereinek.

Bajor Vivien

property manager

+36 20 297 1844
Kontaktinformációk nagyítás

Vivien több mint 20 éve tevékenykedik a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon. Pályáját a TriGránit Development Cooperation-nél kezdte, ahol többek között a Westend City Center nyitásán és piaci bevezetésén dolgozott. Az évek alatt a hazai piacon számos jelentős kereskedelmi fejlesztésben vett részt, majd több éven át ismert nemzetközi kereskedelmi márkák piaci bevezetésén dolgozott és bérlői képviseletét látta el, így teljes rálátást szerzett úgy a bérbeadói, mint a bérlői oldalra nézve. Az ICON-hoz érkezése előtt a Hegyvidék Bevásárlóközpont Center Manager-i pozícióját látta el. Jelenleg a Corvin negyed A kategóriájú irodaházainak Property Manager feladatkörében tevékenykedik. Vivien innovatív gondolkodású, folyamatosan keresi az újító lehetőségeket, így jelenleg az ICON-on belül egy új divízió felépítésén dolgozik melynek fő szempontjai a környezettudatosság és a költséghatékonyság. Több nyelven beszél folyékonyan így a nemzetközi ügyfelekkel jó kapcsolatot tud kiépíteni.

Bartók Richárd

property manager

+36 70 797 4113
Kontaktinformációk nagyítás

Richárd 2009 óta foglalkozik ingatlanokkal. Kezdetben a TESCO ingatlangazdálkodójaként az üzletsoron lévő helyiségek napi működését intézte, majd 2013-tól az OTP Ingatlanbefektetési Alapkezelőnél töltötte be ugyanezt a titulust, de ekkor már irodaházak és logisztikai parkok bérleményeinek ügyeit is intézte. 2020 szeptemberétől tagja az ICON Real Estate Management Kft.nek mint property manager.

Holub Erika

property manager

+36 70 645 5393
Kontaktinformációk nagyítás

Erika 2000-ben kezdte pályafutását egy nemzetközi ingatlan-ügynökségnél, majd az egyik piacvezető vagyonkezelő nagyvállalat munkatársaként irodaházak és bevásárló központok kezeléséhez nyújtott szakmai támogatást. Elsősorban bérbeadások, bérlemény kialakítások, vállalkozók koordinációjában, illetve pénzügyi és kereskedelmi auditok és értékbecslések előkészítésében vállalt aktív szerepet. Járatos ingatlan adásvételek lebonyolításának háttértámogatásában is. 2018 óta foglalkozik ingatlankezeléssel. Nagy tapasztalattal rendelkezik prémium kategóriás irodaházak ingatlankezelőjeként, és bevásárló központ center-menedzsereként. Jelenleg az A+ minősítésű Roosevelt Irodaház ‘property manager’-e.

Galó Katalin

property manager

+36 20 239 8672
Kontaktinformációk nagyítás

Katalin közel 7 éves műszaki és property management területen szerzett szakmai tapasztalattal érkezett az ICON csapatába.
Az elmúlt években ismereteit ipari, logisztikai és irodai ingatlanok üzemeltetésében egyaránt bővítette, melyet a jövőben a piaci elvárásoknak megfelelően tud kamatoztatni. Munkája során több fit-out kialakításban is részt vett projektkoordinátorként, a tulajdonos képviseletében. Közreműködött számos energia pályázat kidolgozásában és lebonyolításában, melynek köszönhetően átfogó tudást szerzett az energiapiac alakulásáról. Jelenleg az A+ kategóriás, prémium minőségű Roosevelt Irodaház műszaki property management feladatait látja el.

Csongrádi Emese

property manager

+36 20 400 4171
Kontaktinformációk nagyítás

Emese a BME Építészmérnöki karán szerzett diplomát, azonban a tervezői pályától a létesítményüzemeltetés sokszínűsége csábította el. Közel tíz éves szakmai tapasztalatát főként irodaházak és országos hálózati egységek műszaki üzemeltetésével alapozta meg. Ingatlangazdálkodási és üzemeltetési pályázatok, projektek koncepcionális kialakításában, valamint megvalósításában is közreműködött, emellett létesítményüzemeltetési építész tanácsadóként vett részt nagyobb ingatlanfejlesztési projektekben. Az ICON Property Management csapatában retail és logisztikai létesítmények ingatlankezelési feladatait látja el, munkája során igyekszik egyensúlyt teremteni a tulajdonosi és bérlői igények, valamint üzemeltetési feladatok háromszögében.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők