Szakértői csapat

Csapatunk tapasztalt, segítőkész, ügyfélorientált kollégákból áll, akik könnyen kiismerik magukat az épület pénzügyi, műszaki és jogi kérdéseiben, és ügyfeleink rendelkezésére állnak akár idegen nyelven is. Tapasztalatukat helyi és- nemzetközi területen szerezték, széles rálátásukat hozzáértően használják fel a mindennapi munkafolyamatok során.

Az ügyfél áll szolgáltatásunk központjában. Vele szoros együttműködésben, céljait megvalósítva tervezzük és végezzük a ránk bízott feladatokat. Fejlett IT rendszerünk segítségével folyamatos és naprakész információval támogatjuk Megbízóinkat. Munkatársainkat rendszeresen képezzük, a jó példákat pedig nem csupán megosztjuk, hanem folyamatainkba is integráljuk.

Vezető szakértőink

Nagy Gábor

ügyvezető igazgató

+36 70 662 5639
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor gépészmérnök és közgazdász, szakmai pályafutása a rendszerváltozás időszakában kezdődött, az eltelt évtizedek alatt különböző iparágakban tevékenykedett és egyaránt vezetett multinacionális és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezeteket. Jelentősebb projektjei a Budapesti Szabadkikötő, az Erdért ingatlanok értékesítése és a Bosch magyarországi termelés-felfuttatásának előkészítése. Jelen célja, hogy az ICON eltérő kompetenciákkal bíró egységei egymással szinergiában működve tartósan kimagasló minőséget biztosítsanak ügyfeleik számára.

Kákosy Zsolt, MRICS

property management igazgató

+36 20 955 0516
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 20 éves tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Tanulmányait a Corvinus Egyetem pénzügy és vállalatértékelés szakán végezte, melyet kiegészített MBA (pénzügy) és MSc in Real Estate diplomákkal. Jelentős jártasságot szerzett vezető pozíciókban, csapatok felépítésében és az ingatlanszakma széles körében fejlesztő, tulajdonosi, banki és tanácsadói oldalon is. Eddigi karrierje során foglalkozott irodákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari és logisztikai ingatlanokkal. 7 éven keresztül az RICS magyarországi vezetőségének tagja volt, valamint Klauzál díjat kapott. Jelenleg a AmCham Workspace and Facility Management Committee elnöke.

Flück Róbert

üzemeltetési igazgató

+36 20 282 4493
Kontaktinformációk nagyítás

Róbert okleveles épületgépész mérnökként 2001-óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, 2005- óta üzemeltetési területek vezetésével és irányításával, mellyel párhuzamosan műszaki igazgatóként irányította több projekt tervezését és kivitelezését is.
Az A és B osztályú irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok, társasházak, 200 000 m2 feletti portfóliók működtetése és kezelése mellett a karbantartást végző szakemberek irányítása is feladata.

Varga Gergely

pénzügyi igazgató

+36 20 823 8605
Kontaktinformációk nagyítás

Gergely a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán végzett, pénzügy szakon. Közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen, cégünk pénzügyi igazgatói pozícióját 2020. decembere óta tölti be. Több éves tapasztalattal rendelkezik bevásárlóközpontok és irodaházak üzemeltetésében, projektek átvételében, pénzügyi és könyvelési rendszerek bevezetésében, automatizálási projektek levezetésében, kintlévőségek kezelésében, üzemi elszámolások készítésében, budget, cash-flow kimutatások és havi riportok összeállításában.

Retail szakértők

Szabó Gabriella

center manager

+36 70 627 2040
Kontaktinformációk nagyítás

Gabriella szakmai pályafutását a Klepierre Mo. Kft-nél kezdte, mint üzemeltetési szakember. 14 éve dolgozik retail területen, számos bevásárlóközpontban töltött be center manageri pozíciót, többek között az Alba és Corvin Plaza-ban, a Mammut Bevásárlóközpontban és az Arena Mallban. A hatékony üzemeltetési szemlélet nagyban meghatározza irányítási stílusát, törekszik a bérlői, vásárlói és tulajdonosi érdekek összehangolására. Nagyon fontosnak tartja, hogy mind a bérlők, mind a vásárlók elégedettek legyenek, és egy olyan környezetet teremtsünk, ahol mindenki számára kellemes és kényelmes az időtöltés. Szakmai évei alatt a legjobbaktól tanulta, hogyan kell kezelni a kihívásokat és megfelelni a legmagasabb színvonalú ügyfél-elvárásoknak.

Sándor János

műszaki vezető

+36 70 646 5731
Kontaktinformációk nagyítás

János több mint 25 éves üzemeltetői tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Közel 14 éven keresztül volt egy japán nagyvállalat üzemeltetői és biztonsági vezetője, mely során elsajátította a Kaizen, 5S, Lean irányítási szemléletet. Az elmúlt időszakban nagy tapasztalatot szerzett gyártói, logisztikai, irodai, egészségügyi, valamint kereskedelmi területen egyaránt. Elengedhetetlen számára az emberközpontúság és a csapatmunka. Munkája során kiemelt hangsúlyt fektet a környezetvédelemre és az energiahatékony üzemeltetésére.

Havasi Linda

pénzügyi igazgató (MOM Park)

+36 70 479 5095
Kontaktinformációk nagyítás

Linda közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen. Társasházak, irodaházak, 2008-tól kizárólag bevásárlóközpontok (köztük az óbudai Euro Center, több Family Center) és számos retail park (pl. Gödöllő, Bp. Késmárk u.) gazdasági folyamataiért felelt pénzügyi vezetőként. Többször is sikeresen vett részt új integrált rendszerek bevezetésében. Fő szakterületei – a pénzügyi részlegek és folyamatok felügyelete, koordinálása mellett – a pénzügyi tervezés, havi beszámolók, adózási- és egyéb pénzügyi elszámolások. Mindenkori célja a makulátlan és átlátható pénzügyi háttér biztosítása, melyben jó rendszerlátása és problémamegoldó képessége segíti.

Egyed Krisztina Katalin

lízing manager

+36 20 823 8694
Kontaktinformációk nagyítás

Krisztina a Corvinus Egyetem Vezetés-Szervezés szakán, valamint az Universität Passau közgazdasági szakán szerzett mesterdiplomát. Közel 20 éve foglalkozik bevásárlóközpontok (Premier Outlets Center, Arena Plaza, Allee) piacra lépésének segítésével, marketing- és kommunikációs tevekénységének irányításával, valamint bérbeadással. A hazai retail piac meghatározó szereplőinek és a vásárlói célcsoportok alapos ismeretével rendelkezik.

Árvay Ágnes

promóciós manager

+36 20 823 8670
Kontaktinformációk nagyítás

Ági több mint 15 éve dolgozik retail területen, részt vett az Arena Plaza és az Allee Bevásárlóközpontok megnyitásában és üzemeltetésében. Cégünkhöz három éve csatlakozott, mint a MOM Park promóciós menedzsere. Területe a rövid távú bérbeadás, azon belül pedig a MOM Park felületeinek és stand helyeinek értékesítése. Kedves személyiségének köszönhetően nagyon könnyen megtalálja a megfelelő hangot a bérlőkkel és üzleti partnerekkel. Az évek során szerzett tapasztalatával, adminisztratív, és szervezői képességével pedig sokat tett azért, hogy elősegítse a bevásárlóközpontok menedzsment csapatainak hatékonyabb és eredményesebb munkavégzését.

Szegedi Anna

marketing és PR igazgató

+36 70 903 1650
Kontaktinformációk nagyítás

Anna közel 20 éve dolgozik a marketing szakmában, mely során többéves tapasztalatot gyűjtött mind corporate, mind retail kommunikáció terén. Fontos számára az integrált kommunikáció, ahol az egyes felületek (online, offline, print, outdoor, indoor, rádió, stb.) teljes szinergiában vannak egymással és az üzenettel. A MOM Park bevásárlóközpont marketing és PR igazgatójaként kiemelt figyelmet fordít a prémium célközönség elérésére egyedi és trendszetter marketing eszközökkel, ahol a letisztult vizualitás mellett a footfall és a turnover növelése van fókuszban.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők