Szakértői csapat

Csapatunk tapasztalt, segítőkész, ügyfélorientált kollégákból áll, akik könnyen kiismerik magukat az épület pénzügyi, műszaki és jogi kérdéseiben, és ügyfeleink rendelkezésére állnak akár idegen nyelven is. Tapasztalatukat helyi és- nemzetközi területen szerezték, széles rálátásukat hozzáértően használják fel a mindennapi munkafolyamatok során.

Az ügyfél áll szolgáltatásunk központjában. Vele szoros együttműködésben, céljait megvalósítva tervezzük és végezzük a ránk bízott feladatokat. Fejlett IT rendszerünk segítségével folyamatos és naprakész információval támogatjuk Megbízóinkat. Munkatársainkat rendszeresen képezzük, a jó példákat pedig nem csupán megosztjuk, hanem folyamatainkba is integráljuk.

Vezető szakértőink

Nagy Gábor

ügyvezető igazgató

+36 70 662 5639
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor gépészmérnök és közgazdász, szakmai pályafutása a rendszerváltozás időszakában kezdődött, az eltelt évtizedek alatt különböző iparágakban tevékenykedett és egyaránt vezetett multinacionális és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezeteket. Jelentősebb projektjei a Budapesti Szabadkikötő, az Erdért ingatlanok értékesítése és a Bosch magyarországi termelés-felfuttatásának előkészítése. Jelen célja, hogy az ICON eltérő kompetenciákkal bíró egységei egymással szinergiában működve tartósan kimagasló minőséget biztosítsanak ügyfeleik számára.

Kákosy Zsolt, MRICS

property management igazgató

+36 20 955 0516
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 20 éves tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Tanulmányait a Corvinus Egyetem pénzügy és vállalatértékelés szakán végezte, melyet kiegészített MBA (pénzügy) és MSc in Real Estate diplomákkal. Jelentős jártasságot szerzett vezető pozíciókban, csapatok felépítésében és az ingatlanszakma széles körében fejlesztő, tulajdonosi, banki és tanácsadói oldalon is. Eddigi karrierje során foglalkozott irodákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari és logisztikai ingatlanokkal. 7 éven keresztül az RICS magyarországi vezetőségének tagja volt, valamint Klauzál díjat kapott. Jelenleg a AmCham Workspace and Facility Management Committee elnöke.

Flück Róbert

üzemeltetési igazgató

+36 20 282 4493
Kontaktinformációk nagyítás

Róbert okleveles épületgépész mérnökként 2001-óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, 2005- óta üzemeltetési területek vezetésével és irányításával, mellyel párhuzamosan műszaki igazgatóként irányította több projekt tervezését és kivitelezését is.
Az A és B osztályú irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok, társasházak, 200 000 m2 feletti portfóliók működtetése és kezelése mellett a karbantartást végző szakemberek irányítása is feladata.

Varga Gergely

pénzügyi igazgató

+36 20 823 8605
Kontaktinformációk nagyítás

Gergely a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán végzett, pénzügy szakon. Közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen, cégünk pénzügyi igazgatói pozícióját 2020. decembere óta tölti be. Több éves tapasztalattal rendelkezik bevásárlóközpontok és irodaházak üzemeltetésében, projektek átvételében, pénzügyi és könyvelési rendszerek bevezetésében, automatizálási projektek levezetésében, kintlévőségek kezelésében, üzemi elszámolások készítésében, budget, cash-flow kimutatások és havi riportok összeállításában.

Pénzügyi szakértők

Krózser Alexandra

pénzügyi munkatárs

+36 20 425 3314
Kontaktinformációk nagyítás

Alexandra a BA képzést a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karán teljesítette. A diploma megszerzésével együtt a vállalkozási mérlegképes könyvelői képesítést is megkapta. Több, mint 6 éve dolgozik könyvelési területen, azon belül két éve ingatlan üzemeltetés pénzügyi koordinálását is ellátja. 2021-ben új kihívásokat keresve sikeresen elvégezte a Penta Unió által tartott IFRS mérlegképes könyvelői képzését.

Gádori Krisztina

pénzügyi munkatárs

+36 70 797 4114
Kontaktinformációk nagyítás

Krisztina precíz, gyorsan gondolkodó, eredményorintált típus. Kiemelkedő Excel ismeretekkel rendelkezik. Munkatársai megbízható, határozott és kitartó emberként ismerik. Több mint 15 éves tapasztalattal bír ingatlan kezelés, épület és műszaki üzemeltetése terén, valamint pénzügyi és adminisztratív területen. Részt vett cégére szabott, egyedi szoftverfejlesztésében és bevezetésében. Célja, hogy az eddig megszerzett szakmai tudásával értéket teremtsen, új kihívásokat válaszoljon meg.

Kiss Csilla

pénzügyi munkatárs

+36 70 646 5732
Kontaktinformációk nagyítás

Csilla 2017 óta dolgozik pénzügyi területen, ahol az ingatlanok üzemeltetésével kapcsolatos pénzügyi feladatokat végzi. Iroda és raktárterületek kezelése is része volt eddigi projektjeinek, így alkalma volt bérleti szerződések pénzügyi tartalmának megismerésére, valamint arra, hogy magyar- és nemzetközi megbízások keretébe teljesítse a kiszámlázással, éves elszámolással, indexálással kapcsolatos feladatokat. Célja, hogy minden adatot az adminisztratív rendszerben elérhetővé, és nem utolsó sorban átláthatóvá tehessen.

Rácz Janka

pénzügyi munkatárs

+36 70 665 2277
Kontaktinformációk nagyítás

Janka közgazdászként végzett 2012-ben BA képzés keretein belül. Azóta pénzügyi területen dolgozik, különböző profilú cégek mellett dolgozott az Egyesült Államokban is 3 évet. Problémamegoldási készségei kiemelkedőek, és szereti a logikai-matematikai gondolkodást igénylő feladatokat. 2022-ben találkozott először az ingatlan üzemeltetés pénzügyi feladatkörével, amit hamar megszeretett és folyamatosan fejlődni kíván a területre specifikus kihívásokat illetően.

Turai Tünde

pénzügyi munkatárs

+36 70 510 4027
Kontaktinformációk nagyítás

Tünde az OTP Banknál kezdte a pályafutását, immár 30 éve dolgozik pénzügyi területen. Magabiztos szakmai tudással rendelkezik számlázás, szerződéskezelés, indexálás, pénztárkezelés, tárgyi eszköz nyilvántartás és leltározás készítés terén. Célja, hogy megszerzett tapasztalatát kamatoztassa és támogató tagja legyen az ICON pénzügyi csapatának.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők