Szakértői csapat

Csapatunk tapasztalt, segítőkész, ügyfélorientált kollégákból áll, akik könnyen kiismerik magukat az épület pénzügyi, műszaki és jogi kérdéseiben, és ügyfeleink rendelkezésére állnak akár idegen nyelven is. Tapasztalatukat helyi és- nemzetközi területen szerezték, széles rálátásukat hozzáértően használják fel a mindennapi munkafolyamatok során.

Az ügyfél áll szolgáltatásunk központjában. Vele szoros együttműködésben, céljait megvalósítva tervezzük és végezzük a ránk bízott feladatokat. Fejlett IT rendszerünk segítségével folyamatos és naprakész információval támogatjuk Megbízóinkat. Munkatársainkat rendszeresen képezzük, a jó példákat pedig nem csupán megosztjuk, hanem folyamatainkba is integráljuk.

Vezető szakértőink

Nagy Gábor

ügyvezető igazgató

+36 70 662 5639
Kontaktinformációk nagyítás

Gábor gépészmérnök és közgazdász, szakmai pályafutása a rendszerváltozás időszakában kezdődött, az eltelt évtizedek alatt különböző iparágakban tevékenykedett és egyaránt vezetett multinacionális és magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező szervezeteket. Jelentősebb projektjei a Budapesti Szabadkikötő, az Erdért ingatlanok értékesítése és a Bosch magyarországi termelés-felfuttatásának előkészítése. Jelen célja, hogy az ICON eltérő kompetenciákkal bíró egységei egymással szinergiában működve tartósan kimagasló minőséget biztosítsanak ügyfeleik számára.

Kákosy Zsolt, MRICS

property management igazgató

+36 20 955 0516
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 20 éves tapasztalattal csatlakozott az ICON csapatához. Tanulmányait a Corvinus Egyetem pénzügy és vállalatértékelés szakán végezte, melyet kiegészített MBA (pénzügy) és MSc in Real Estate diplomákkal. Jelentős jártasságot szerzett vezető pozíciókban, csapatok felépítésében és az ingatlanszakma széles körében fejlesztő, tulajdonosi, banki és tanácsadói oldalon is. Eddigi karrierje során foglalkozott irodákkal, bevásárlóközpontokkal, ipari és logisztikai ingatlanokkal. 7 éven keresztül az RICS magyarországi vezetőségének tagja volt, valamint Klauzál díjat kapott. Jelenleg a AmCham Workspace and Facility Management Committee elnöke.

Flück Róbert

üzemeltetési igazgató

+36 20 282 4493
Kontaktinformációk nagyítás

Róbert okleveles épületgépész mérnökként 2001-óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével, karbantartásával, 2005- óta üzemeltetési területek vezetésével és irányításával, mellyel párhuzamosan műszaki igazgatóként irányította több projekt tervezését és kivitelezését is.
Az A és B osztályú irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, logisztikai parkok, társasházak, 200 000 m2 feletti portfóliók működtetése és kezelése mellett a karbantartást végző szakemberek irányítása is feladata.

Varga Gergely

pénzügyi igazgató

+36 20 823 8605
Kontaktinformációk nagyítás

Gergely a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi karán végzett, pénzügy szakon. Közel 20 éve dolgozik pénzügyi területen, cégünk pénzügyi igazgatói pozícióját 2020. decembere óta tölti be. Több éves tapasztalattal rendelkezik bevásárlóközpontok és irodaházak üzemeltetésében, projektek átvételében, pénzügyi és könyvelési rendszerek bevezetésében, automatizálási projektek levezetésében, kintlévőségek kezelésében, üzemi elszámolások készítésében, budget, cash-flow kimutatások és havi riportok összeállításában.

Facility management szakértők

Bognár Miklós

portfólióvezető

+36 70 377 0371
Kontaktinformációk nagyítás

Miklós 2012-től 2020 végéig foglalkozott a CD Hungary Zrt. által üzemeltetett ingatlanok műszaki üzemeltetésével. 2014-ben elvégezte a Társasházkezelő, valamint az Ingatlankezelő képzést. 2021. január 01-től az Icon Real Estate Management Kft. alkalmazottjaként folytatta az ingatlankezelési tevékenységet. Elsősorban „A” és „B” kategóriás irodaházak műszaki üzemeltetésében van gyakorlata, valamint üzemeltetési tevékenységre kiírt pályázati anyagok elkészítésében, új kollégák betanításában.

Lovas József

portfólióvezető

+36 20 983 0750
Kontaktinformációk nagyítás

József 2010. óta foglalkozik ingatlanok műszaki üzemeltetésével.
Eleinte kisebb lakóépületek és irodaházak kezelését végezte, az utóbbi években elsősorban „A” kategóriás irodaházak üzemeltetési feladataival foglalkozik.
Részt vesz pályázatok összeállításában, karbantartási szerződések megkötésében, az üzemeltetési szoftverkezelési és fejlesztési projektben, pontforrásokkal kapcsolatos ügyintézésben és számos ingatlanüzemeltetési feladat megoldásában.

Orosz Zsolt

portfólióvezető

+36 70 938 7201
Kontaktinformációk nagyítás

Zsolt 2001-ben végzett a Szent István Egyetemen, ahol gépészmérnöki diplomát szerzett. 2009-ben kezdte meg létesítményfenntartással, ingatlanüzemeltetéssel kapcsolatos munkáját a CD Hungary Zrt.-nél, ahol ingatlan ellenőrzésekkel és energia beszerzéssel foglalkozott. 2011-től egy budai bevásárlóközpont üzemeltetésével bízták meg, ahol részt vett beruházásokban, tanulmánytervek kidolgozásában, projektek, kivitelezések szervezésében, illetve a napi üzemeltetési faladatokban. Az elmúlt években a főbb feladatai a logisztikai telephelyek üzemeltetése.

Juhász Sándor

létesítményfelelős

+36 70 510 4030
Kontaktinformációk nagyítás

Sándor 2014 óta dolgozik ingatlan üzemeltetésben. Két évig a vecsési Market Center bevásárlókomplexum és a hozzá tartozó Quadrum Irodaház üzemeltetésében vett részt, 2016-tól a MOM Park műszaki csoportvezető, majd műszaki vezető feladatkörét látta el, 2022-től pedig létesítményfelelősi pozíciót tölt be.
Kezdetben a Strabag PFS, majd Opus Facility Management és most az Icon Real Estate Management Kft. színeiben, kollegáival stabil csapatot kiépítve néz szembe a mindennapi üzemeltetés kihívásaival.

Juhász Szilvia

létesítményfelelős

+36 30 641 7536
Kontaktinformációk nagyítás

Szilvia a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen végzett, ahol gépészmérnöki diplomát szerzett energetikai szakirányon.
Több éves üzemeltetési tapasztalattal rendelkezik, melynek során feladatai közé tartozott az üzemeltetési és karbantartási osztály teljeskörű kontrollálása, energetikai beruházásokban való részvétel, pályázatok összeállítása, belső kontrolling feladatok, szakmai tréningek lebonyolítása.
Jelenleg a Corvin 5 és Corvin 6 Irodaház létesítményfelelőse, ezenkívül a pályázati csapat tagja és az ICON Real Estate Management Kft. üzemeltetésében lévő ingatlanok energiafelhasználásainak kiértékelésével is foglalkozik.

Major Attila

létesítményfelelős

+36 70 436 3083
Kontaktinformációk nagyítás

Attila az Ybl Miklós Műszaki Főiskolán végzett, műszaki menedzser szakon. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, melynek során részt vett több nagyobb volumenű ingatlanfejlesztésben, zöldmezős beruházások tervezésétől, kivitelezésén át, az elkészült bérlemények átadásáig, majd ezek üzemeltetésében. 2021 – 2023. között az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában műszaki és üzemeltetési osztályvezetői pozíciót töltött be, ahol 14.000 m2-es irodaház és 23 db autót magában foglaló gépjárműflotta üzemeltetésével foglalkozott. Az ICON Real Estate Management Kft. csapatában az Aquincum Logisztika, CityPoint Logisztika, Gyál M5 Business Park létesítményfelelősként az ingatlanok napi szintű zökkenőmentes működése, műszaki üzemeltetése, karbantartók munkájának koordinálása – felügyelete, átalakítások, korszerűsítések bonyolítása tartoznak a feladatai közé.

Miklós Róbert

létesítményfelelős

+36 20 983 0750
Kontaktinformációk nagyítás

Miklós Róbert okleveles építőmérnök, aki tanulmányai során a Deutsche Bahn ProjektBau GmbH-nál dolgozott projektmanagerként, majd a MÁV Tervező Intézetnél és a Kingspan Kft.-nél dolgozott építőmérnökként, mielőtt az ingatlanpiacra váltott.
Tapasztalt facility és property manager, aki szakmai múltjában többek között a Stop Shop bevásárló központok, az Office Campus irodaház és a Green Corner irodaház facility manager és property manager feladatait, majd a First Site és Uniqa Plaza Irodaházak és a Hotusa Eurostars Hotel, valamint a Köki terminál bevásárló központ üzemeltetésében vett részt.
Jelenleg a Budapart City irodaház facility manager feladatkörét tölti be.

Szabó István

létesítményfelelős

+36 30 201 7844
Kontaktinformációk nagyítás

István az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karán végzett, mint műszaki menedzser – projektmenedzser.
2000-től, közlekedésmérnöki-és közlekedésgépészeti végzettsége megszerzését követően az építőiparban helyezkedett el műszaki munkatársként, ahonnan előbb építésvezetői, majd később főépítésvezetői pozícióig lépett előre, mely pozíciókban a társasházaktól az ipari csarnokokig számos ingatlantípusban szerzett széleskörű ismereteket. Ezen időszak alatt több további (magasépítő, ingatlan értékbecslő, társasházkezelő) végzettséget is szerzett. 14 év kivitelezésben töltött idő után váltott az ingatlanüzemeltetésre, mely során elsősorban ipari létesítmények, termelő üzemek műszaki üzemeltetésében szerzett szerteágazó ismereteket, mely során egy 18 fős karbantartói csoport működését irányította.
Az Icon Real Estate Management csapatához 2022 áprilisában csatlakozott, jelenleg a Budapesti Szabadkikötő létesítményfelelősi feladatait látja el, valamint felel a terület és több külső létesítmény energetikai számlázási feladatainak ellátásáért.

Írjon nekünk!

* kötelező mezők